Ömer PINAR/ ŞANLIURFA, () - PTT 1'inci Lig takımlarından Şanlıurfaspor, sezonun ilk maçında karşılaşacağı Adanaspor maçı hazırlıklarına başladı. Kendi tesislerinde ilk antrenmana çıkan takımın çalıştırıcısı Cihat Arslan, yeni sezonda iddialı oluşturduklarını ve hedeflerinin şampiyonluk olduğunu söyledi.
Yeni sezon öncesi Şanlıurfaspor 24 kişilik kadrosuyla yeni sezonun ilk antrenmanında karşılaşacağı Adana hazırlıklarını başlattı. Teknik Direktör Cihat Arslan nezaretinde yapılan antrenmanda düz koşu ve kondüsyon çalışması yapan futbolcular, hedeflerinin Adana karşısında 3 puan alarak lige galibiyetle başlamak olduğunu ifade etti.
Teknik Direktör Cihat Arslan ise kentin şanına yakışan bir kadro oluşturduklarını ifade etti. Genç ve tecrübeli bir oyuncu kadrosuna sahip olduklarını ve sezonu şampiyonlukla tamamlamayı arzuladıklarını anlatan Arslan, "Hazırlık dönemimiz çok iyi geçti. Takım hemen kaynaşmaya başladı. GAP Arena stadımızın zemin sorunu olduğu için Elazığ’da sezonu açacağız. Umarım taraftarlarımız bizi Adana karşısında Elazığ’da yalnız bırakmaz. Lige 3 puan alarak iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz" dedi.
Sarı yeşilli ekibin oyuncuları da yeni sezonda iddialı olduklarını dile getirip, taraftarlardan kendilerine tribünde destek olmaları yönünde çağrıda bulundu.

FOTOĞRAFLI