ŞANLIURFASPOR'un yeni teknik direktörü Cihat Arslan, Şanlıurfaspor'u süperlige taşımayı hedeflediklerini belirterek, "Şanlıurfa'nın spor konusunda potansiyeli çok yüksek. Takımı süper lige yükseltmek için elimizden geleni yapacağız" dedi.
Şanlıurfaspor'da dün teknik direktörlük için imza atan Cihat Arslan, GAP Vadisi Tesisleri'nde, basın toplantısı düzenledi.
Arslan, çok önemli bir kulübe ve şehre geldiğinin farkında olduğunu belirterek, Şanlıurfaspor'un Türkiye’de bir marka olduğunu söyledi. Yeni sezonda kendilerini zorlu bir mücadele beklediğini ifade eden Arslan şunları söyledi:
"Şanlıurfaspor önünde çok zorlu bir dönem bizi bekliyor. Senelerdir gelinen çok güzel noktalar var. Bunun üzerine bir tuğla daha koymaya geldik. Bu kolay mı, değil. Çok önemli ekiplerle yarışıyoruz ama tabi ki zora talibiz. Birlik, bütünlük olduktan sonra bu zorluklar Allah'ın izniyle kolaylığa dönüşecektir. Öncelikle ayakları yere sağlam basan, takımı, forması, şehri için mücadele eden bir takım oluşturmaya gayret edeceğiz. Yönetim kuruluyla ortak akılla inşallah bunların hepsini başaracağız. Bu takımı hak ettiği yere taşımaya gayret göstermeye çalışacağız."

AL(HK/AÖ) FOTOĞRAF