Ömer PINAR/ ŞANLIURFA, () – ŞANLIURFASPOR Teknik Direktörü Hüseyin Dağ, kendi sahalarında 2 puan kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını söylerken, Balıkesirspor Teknik Direktörü İsmail Ertekin ise zirve yarışında 3 puan almak istediklerini ancak hesaplarının tutmadığını söyledi.

1-1 berabere biten maçın ardından konuşan Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Hüseyin Dağ, "Futbolcularımız galibiyet için ellerinden gelen her şeyi yaptılar. Ancak talihsiz şekilde yediğimiz penaltı golü ile maç 1-1 berabere bitti. Pozitif futbol adına her şeyi yaptılar. Bizi üzen bu kadar iyi oynamamıza ve pozisyon yakalamamıza rağmen 2 puan kaybetmemiz. Takım gittikçe performansını yukarıya doğru çekiyor. Bundan sonra da alacağımız puanlarla Şanlıurfaspor’u hak ettiği yere getireceğiz" dedi.

Balıkesirspor Teknik Direktörü İsmail Ertekin ise 3 puan için geldikleri deplasmanda 1 puan alabildiklerini belirterek, "Şanlıurfa zirve yolunda bizim için önemli bir deplasmandı. 3 puan almak için gelmiştik ama ne yazık ki hesabımız tutmadı. Maçın başında bir pozisyon bulduk ama gol yapamadık ve akabinde gol yedik. İkinci yarıda mücadele gücümüzü yükseltmeye çalıştık. İkinci yarıda gol bulduk ama devamını getiremedik. Golü bulamayınca bir puana razı olmak zorunda kaldık" diye konuştu.

ÖP (HK/SSA) (FOTOĞRAFLI)