ŞANLIURFASPOR Teknik Direktörü Reha Kapsal, taraftarlardan özür dileyip biraz daha zaman istedi. Ankaraspor Teknik Direktörü Osman Özköylü ise, yaptıkları baskıyla maçı aldıklarını söyledi.



4-0'lık yenilginin ardından açıklama yapan Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Reha Kapsal, taraftarlardan özür dileyip, takıma biraz daha zaman tanınması gerektiğini söyledi. Kapsal, şunları söyledi:



"2-0’dan sonra risk aldık. Tabi ki bu skorlar hoş skorlar değil. İyi bir hamle yapmak istedik, ama bunu çeviremedik. Daha iyi çalışmamız gerekiyor. Çalışma kültürü ve felsefeyi değiştirmek için 2 hafta bir teknik direktör için yeterli süreç değil. Futbolcular çok iyi niyetli çalışıyor. Oyuncuların hiç bir hatası yoktur. Ben taraftarlardan özür diliyorum. Ne futbolcu ne yönetim bütün hata Reha Kapsal olarak bendedir. Bana bir ay süre. Bu süre sonunda taraftarların çağırdığı bir takım olacağız. Oyun oynayan iyi bir kadro ne oynadığını iyi bilen bir kadro oluşturacağım. Ben bunu başaramazsam, bu şehri bırakıp gideceğim. Ama bana biraz zaman verilmesi lazım. Taraftara söz veriyorum bana 1 ay süre tanısınlar iyi bir takımla karşılarına çıkacağız."



Ankaraspor Teknik Direktörü Osman Özköylü ise, "Puan cetvelinde 23 puanda bulunan Şanlıurfaspor, Buca maçından sonra bizimle eşitliği sağlayıp üst gruba yaklaşacak konuma gelmişti. Urfaspor açısında çok kritik bir maçtı. Şanlıurfaspor’un arzulu ve istekli başlayacaklarını biliyorduk. Oyunu kontrollü bir şekilde oynadık. Son 10 dakika da baskı yedik. Bizim açımızda çok güzel maç ve çok güzel sonuç oldu bizim açımızdan tabi ki deplasmanda farklı bir skoru bizde beklemiyorduk" diye konuştu.