SANİCA Boru Elazığspor'un taraftarlarıyla sivil toplum kuruluşları, bordo beyazlı kulübe destek vererek Kardemir Karabükspor karşılaşmasının hakemi Özgür Yankaya ve Futbol Federasyonu'na tepki gösterdi.
KİMLER KATILDI
Elazığspor Taraftarlar Derneği, Gençlik 23 Taraftar Gurubu, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ali Şekerdağ, CHP İl Başkanı Mustafa Kemal Atikeler ve belediye başkan adayı Hamza Sorgucu, MHP belediye başkan adayı Bilal Çoban, BDP belediye başkan adayı Mehmet Özcan, HDP İl Başkanı Yunus Güneş, Saadet Partisi belediye başkan adayı Haluk Arslan, Memur-Sen, Aktif Sağlık-Sen, Sağlık-Sen, Bem Bir-Sen ve Elazığspor yöneticileri, Elazığ Basın ve Medya Cemiyeti binasında bir araya geldi.
Elazığ Basın ve Medya Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Nafiz Koca, konuşmasında kulübün bir hakemin fevri ve hamaseti uğruna kurban edilemeyeceğini belirttti, "Buna Elazığlılar müsaade etmeyecek" dedi.
Elazığspor Kulübü Hukuk İşleri Sorumlusu Avukat Burhan Şener ise hakemlerin de hata yapabileceği şeklindeki yaklaşımların olabileceğini ancak, Sanica Boru Elazığspor'un her maçında haksızlık yapıldığına dikkat çekerek, şöyle konuştu:
"Hakemler de insan hatalar yapabilirler. Fakat Sanica Boru Elazığspor’a her nedense, her maçta haksızlık yapılıyor, her maçta hakem hataları yapılıyor. Bıçak artık kemiğe dayanmıştır." GY(GG/AÖ)  FOTOĞRAF