SANİCA Boru Elazığspor teknik direktörü Okan Buruk, takımdaki sıkıntılı sürecin devam ettiğini, sakat ve cezalı oyuncular nedeniyle kadro kurmakta güçlük çektiğini söyledi.
Bordo beyazlı takım, Medical Park Antalyaspor maçının hazırlıklarını karla kaplı Atatürk Stadyumu'nda sürdürdü. Teknik direktör Okan Buruk, sıkıntılı durumdan kurtulmak için Medical Park Antalyaspor maçından mutlak galibiyetle ayrılmak istediklerini söyledi. Takımında eksikliklerin bulunduğunu kaydeden Okan Buruk, şöyle konuştu:
"Her hafta 5-6 eksik oyuncuyla hazırlanmak, bizim gibi dar kadrosu olan bir takımı gerçekten çok zorluyor. Özellikle defans bölgesinde oyuncularımızın eksikliği bizim kadro kurmakta işimizi oldukça zorlaştırıyor. Bu hafta dönüm maçına çıkacağız. Seyircimizin en son Bursaspor maçında olduğu gibi bize destek vereceğini düşünüyoruz. Onların desteği çok önemli. Geçen hafta Galatasaray’ın tecrübeli ayakları 5 dakikada bizi cezalandırdı. Topa sahip olan top oynamaya çalışan bir takımız ama özellikle geçen hafta pozisyona girmede zorlanıyoruz."
SAKAT VE CEZALILAR DÜŞÜNDÜRÜYOR
Okan Buruk, takımındaki sakatlıklar ile ilgili olarak da şöyle dedi:
"Üç stoperimiz İbrahim Kaş, Bilica, Sow cezalı, Ahmet Görkem sakat. Çağlar ve Köksal döndü. Hadji'nin belinde ağrıları var. Büyük ihtimalle yarın bizle beraber olacak. Alper antrenmana çıkacak. Yani gelenler gidenler oluyor. Bir türlü tam takım olamadık. Sıkıntılarını çok yaşıyoruz. Ama sonuçta sahaya bir 11 çıkıyor. Oyuncularıma inancım sonsuz."