OYNADIĞI son 8 maçını da kaybeden Sanica Boru Elazığspor'un sportif direktörü Yasir Elmacı ve genel menajer Özgür Öztürk, görevlerinden istifa etti.
Teknik direktör değişikliğine giderek takımın başına Okan Buruk'u getiren Sanica Boru Elazığspor'da kötü gidişatın devam etmesi üzerine Yasir Elmacı ve Özgür Öztürk, görevlerini bıraktı. Bu arada kulubün internet sitesinde de bordo beyazlı kulübün yurt dışı futbolcu izleme ekibinde yer alan Osman Güzel'in görevden alındığı açıklandı.
OKAN BURUK:"BURSASPOR MAÇIMIZ ÇOK ÖNEMLİ"
Cuma akşamı sahasında konuk edeceği Bursaspor maçı hazırlıklarını sürdüren bordo beyazlı takımın teknik direktörü Okan Buruk, antrenman bitiminde açıklamalarda bulundu. Bursaspor maçının çok önemli olduğunu hatırlatan Okan Buruk, şöyle dedi:
"Özellikle ilk yarının sonuna kadar toplayacağımız kadar puan toplamamız gerekiyor. İlk yarının sonunda takviyeler yapacağız. İki oyuncumuz İbrahim Kaş ile Vitolo’nun cezaları bitti. Ama 3 oyuncumuzun sakatlıkları devam ediyor. Bir oyuncumuz da cezalı. Onlar döndükten sonra daha iyi bir takım olacağız."