Şahismail GEZİCİ/ELAZIĞ,()-SANİCA Boru Elazığspor ile Kasımpaşa arasında 0-0 biten maçın ardından iki ekibin teknik direktörleri karşılaşmayı değerlendirdi.
Kasımpaşa Teknik direktörü Şota, zor bir maç olduğunu belirterek, ''Sanica Boru Elazığspor İkinci devrenin özellikle içeride oynadığı maçlarında çok etkili, arkada çok koşan futbolculara sahip onu çalıştık. Rakibi durdurduk, yani özellikle ikinci devre birkaç defa açık kaldı top, yorgunluktan da olabilir. Biraz daha kolay arka dört kişinin arkasına top kolay geldi, birkaç tane kontra atak yedik. İlk devre biz oyunu bitirmek zorundaydık Çünkü oyun bizim istediğimiz gibi oldu, orta sahada çok boşluk oldu. Bir kaç tane son pasları iyi değerlendirmiş olsaydık gol atabilirdik. İkinci yarı tabi bu biraz az oldu, daha fazla kontratak yedik. Tabi sonuç kazanmak isterdik, ama bir puan iki takım aldı" dedi.
Sanica Boru Elazığspor teknik sorumlusu İrfan Saraloğlu, kazanmayı çok istedikleri bir maç olduğunu belirterek, "Aslında Karşılaşmaya iyi hazırlandık ancak rakipte çok iyi hazırlık yapmış. Maçın ilk 10-15 dakikasında etkiliydik maça iyi başladık. İstediğimiz düzeyde olmasa da ataklar geliştirdik. Üçüncü bölgede biraz daha etkili olabilirdik. Ama işin doğrusu çerçeveyi bulan şutumuz olmadı. Sonra rakip biraz daha etkili oldu. Özellikle orta sahamızda biraz direnç düşüklüğü vardı. Oyunun 40-42'inci dakikasına kadar rakibi durdurmakta biraz sıkıntı çektik. Ama en azından onlara da pozisyon vermedik onu söyleyeyim. İkinci yarıda gerekli uyarıları yaptık oyunun seyrini bekledik. Nasıl gideceğini işin doğrusu bizde merak ettik uyarılarımıza nasıl cevap verilir. İlk yarıdan farklı değildi, yaptığımız değişikliklerle orta sahaya biraz daha topa sahip olmaya çalıştık. Beraberlik bizim için önemli, hangi anlamda bir puan bizi ligde bırakacak bir puandır beklide. Mücadele anlamında önümüzdeki maçlara daha iyi şeyler taşıyacağımıza inanıyorum. Oynayacağımız iki deplasman maçı var. İçeride kaybettiğimiz puanın telafisi mümkün o yolda çalışmalarımız devam edecek" dedi.

ŞG(GG/AÖ)