SANİCA Boru Elazığspor teknik sorumlusu Okan Buruk, pazar günü karşılaşacakları Akhisar Belediyespor maçından iyi bir sonuç alarak ikinci yarıyı iyi bir başlangıç yapmak istediklerini söyledi.
Pazar günü kendi sahasında Akhisar Belediyespor ile karşılaşacak olan Sanica Boru Elazığspor, maçın hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü. Okan Buruk, antrenmanın sonunda Akhisar Belediyespor’un güçlü bir rakip olduğunu belirtti. Akhisar Belediyespor maçına önem verdiklerini vurgulayan Okan Buruk, şöyle devam etti:
"İkinci yarının başlangıcı bizim için çok önemli. İlk 4 hafta çok önemli, Akhisar Belediyespor'la  başlıyor. Rakibimiz Türkiye liginin belki en iyi organize olan takımlarından biri. Puan olarak da iyi durumda. Bizim isteğimiz taraftarımızın bize desteği ile şu an yakaladığımız güven ortamı futbolcularımızın kafasındaki kazanma isteği arzusu bizi çok fazla umutlandırıyor. Ligin başlangıcı çok önemli. Bu hafta o anlamda çok önemli."
Serdar Özkan’a verilen 3 maç cezanın çok ağır olduğunu ve yönetimin tahkime başvuracağını açıklayan Okan Buruk, bu konuda şunları söyledi:
"Serdar Özkan’ın görüntülerden gözüküyor hiç bir şey yapmadığı. Bir provokasyon olduğu ortada. Cezasının kaldırılacağını düşünüyorum. Çünkü oyuncumuzun bir yanlış ve ters bir hareketi yok. Sadece orada bir kişinin kendisini yere atması var. Orada da hakem bunu ayırt edemedi, göremedi ama bütün görüntülerde her şey çok açık ortada."
Okan Buruk, yeni transferlerin takımla çalışmaya başladıklarını de belirtti, "Vranje ve Cangele buraya hazır geldiler. Antrenmanlarda onları değerlendireceğiz. Durumlarına göre de maçlarda değerlendirmeyi düşünüyoruz" dedi.