SANİCA Boru Elazığspor'un, Çaykur Rizespor'u 1-0 yendiği karşılaşmanın ardından her iki ekibin teknik sorumluları karşılaşmayı değerlendirdi.
Çaykur Rizespor teknik direktörü Rıza Çalımbay, mağlubiyeti beklemediğini belirterek, "Her şeyden önce Sanica Boru Elazığspor’u tebrik ediyorum. Onlar içinde kritik bir maçtı. Biz bu sene çıkmış takımız tabi ki bazı sıkıntılarımız olacaktı vardı. İlk yarısına baktığımız zaman ortada bir maçtı. İkinci yarıda hiç beklemediğimiz anda gol geldi. Ondan sonra her şeyi yaptık ama istediğimiz neticeye gelemedik. Hemen kaybettiğime inanamadım. Ama maalesef futbolun içerisinde olan bir şey bunlar. Biz girdiğimiz pozisyonlarda bile istemediğimiz şekilde girdiğimiz pozisyonlardı. Arkadaşlarımızda benim beklentimin altında. Bunlar bir eksiklik ilk yarıda bazen böyle mağlubiyetlerden ders çıkarabilirseniz iyi şekilde karşılığını alabileceksiniz" dedi.
Sanica Boru Elazığspor Yardımcı Antrenörü İrfan Saraloğlu, "Maçın başından başlamak istiyorum. Puan cetvelinin son sırasında bırakılan birçok tarafından lige pes etmiş biri var diye görülüyordu. İki aydır burada görev yapıyorduk ve hiç bir maçta tam kadro veya bitiremedik. Bu maçta bunu yıktığımız için çok mutluyuz. Maça iki takım da kontrollü başladı. İlk yarıda oyunu koparabilirdik. Bulduğumuz pozisyonlar vardı ama oyun üstünlüğü bizdeydi. Futbolcularımız iki yarı çok iyi performans sergileyerek golü bulduk. Gol şanslarını yakaladık ancak gol gelmedi. Kazanmak ve devreye galibiyetle girmek bizim için umut verici oldu" dedi. GY(GG/AÖ)