SÜPER Lig'de oynadığı son 7 maçını da kaybeden Sanica Boru Elazığspor'un teknik direktörü Okan Buruk, mili takımın maçı nedeniyle lige verilen arayı iyi değerlendirerek Gaziantepspor maçına çıkmak istediklerini söyledi.
Takımına yaptırdığı antrenmandan önce açıklamalarda bulunan Okan Buruk, şöyle konuştu:
"Şu andaki durumumuz bizi tabi ki bizi mutlu etmiyor. Bunu tekrar geriye çevirecek olan, üst sıralara yükseltecek olan yine bu ekip. O yüzden morallerimizi yükseltmeye çalışıyoruz. Ekstra çalışmalar yapıyoruz. Sezonun ortasında bazı şeyleri yapmak zor. O yüzden önceden kalan bazı alışkanlıkları değiştirmek, özellikle fiziksel anlamda yıpranan vücutları yeniden toparlamalıyız. Çok fazla sakatımız var. Adale sakatlıklarının önünü geçmek için hem psikolojik, hem de fiziksel çalışmalar yapıyoruz. Bundan sonra hedef 6 maçtaki bütün puanlar. En fazla puanı almak istiyoruz."
Devre arasında bazı mevkilere takviye gerektiğine dikkati çeken Okan Buruk, bu konuda şunları söyledi:
"Devre arasında yapacağımız takviyeler, takımı ayağa kaldıracak. Burada olan arkadaşlarımızın hepsine güvenimiz tam. Benden önceki kötü dönemi, şu anda da geriye döndüremedik. Ama alacağımız bir galibiyet bizi çok farklı yerlere, kafa olarak farklı konumlara getirebilir. İnşallah Gaziantepspor maçında bunu başaracağız. Her takım için inişler, çıkışlar oluyor. Gaziantepspor'un da şu an bizden çok farklı bir durumu yok. Onlar da kötü gidiş içerisindeler. Kaliteli bir kadroları var, tabi ki bunu göz ardı etmemek lazım. Geçen hafta Kayseri Erciyespor da bizim altımızdaydı, bizi yenip üstümüze çıktı. Şimdi biz Gaziantepspor'un altındayız aynı şekilde bunu biz yapabiliriz."