SANİCA Boru Elazığspor'un Medical Park Antalyaspor'la 1-1 berabere kaldığı karşılaşmadan sonra her iki takımın teknik direktörü maçı değerlendirdi.



Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, "Oyuna beklediğimiz gibi başlayamadık. İleriye topu götüremedik. Rakibimiz bizden daha iyi başladı daha sonra gol yedik. İkinci yarı takımız istekli başladı. Oyunu biz kontrol etmeye başladık. Kupa maçları deplasmanda alınan puan takımı öne çıkarır. Oyuncularımı kutluyorum" dedi.



Sanica Boru Elazığspor Yardımcı Antrenörü İrfan Saraloğlu ise, maçın hakeminin sabırsızlığından şikayet ederek, "Maçın değerlendirmesini yapmadan önce bir konuyu gündeme getirmek istiyorum. Maçın hakemi çok sabırsız davrandılar. Çok basit bir hatayı sarı kartla değerlendirdi. O arada yapacağımız oyuncu değişikliklerini ertelemek zorunda kaldık. Biraz daha dikkatli olmalarını tavsiye edebilirim. Önemsediğimiz bir maç içerisindeydik. Bizim için daha iyi bir skorla bitmesi gerekiyordu. Maçın genelinden memnunuz. 7 günde 13 çalışma yaptık. Onların karşılığını aldık. Taktiksel olarak da belli ölçülerde aldık. 1-0 öne geçtikten sonra gol pozisyonları değerlendirebilseydik farklı olacaktı. 2’nci yarının büyük bölümünü eksik oynamamız hamlelerimizi geciktirdi. Oyunu korumak öne geçmeyi sağlayacak ataklar yapmaya çalıştık. Berabere bitmesi bizi fazla üzmedi. Dostça kardeşçe bitti. Önümüzdeki maçlarda telafisini yapacağız" diye konuştu.