SAMSUNSPOR'un yeni transferi Serdar Eylik, "Ankaraspor’da oynarken play off maçında buraya geldiğimde çok güzel koreografiler görmüştüm. O zaman bu seyircinin önünde oynamayı çok istemiştim. Hayalim bu seneye nasip oldu" dedi.
PTT 1'inci Lig ekiplerinden Samsunspor'un Galatasaray'dan transfer ettiği orta saha oyuncusu Serdar Eylik, kırmızı beyazlı takımdaki hedefleri ve takımın genel durumu hakkında değerlendirmelerde bulundu. Galatasaray’dan sonra ilk kez bonservisiyle bir takıma gittiğini hatırlatan 24 yaşındaki Serdar, şunları söyledi:
"Bunun için farklı bir heyecan var bende. Bir de burada eskiden beri birlikte oynadığım arkadaşlarım bulunuyor. Uyum sürecini de çok çabuk atlattım. Samsun şehri ve taraftarı çok iyi. Şehirle bütünleşip iyi bir sezon geçirmek istiyoruz."
"BURADA ÇOK GÜZEL KOREOGRAFİLER GÖRDÜM"
Daha önce Orduspor ve Giresunspor’da oynadığı dönemlerde geldiği Samsun'a iyi bildiğini belirten Serdar, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Benim için buraya gelmek iyi oldu. Beni tanıyan ve benim de tanıdığım isimlerle birlikteyim. Ben özellikle Ankaraspor’da forma giyerken play off maçında buraya geldiğimde çok güzel koreografiler görmüştüm. O zaman bu seyircinin önünde oynamayı çok istemiştim. Hayalim bu seneye nasip oldu. İnşallah seyircimizin yapacağı güzel koreografilerle iyi işlere imza atarız."
"TAKIM OLARAK SÜPER LİG'E ÇIKMAYI İSTİYORUZ"
Erzurum kampının hem kendisi, hem de takım için çok iyi geçtiğini vurgulayan orta saha oyuncusu Serdar, bu konuda şöyle dedi:
"Bazı mevkilerde eksiklerimiz var ama transfer sezonu bitmeden onların da tamamlanacağını düşünüyorum. Birkaç takviye ile lige tam manasıyla hazır olacağımızı düşünüyorum. Bu sezon kendi adıma benim hedefim goller atmak, asistler üretmek. Hem hücumda, hem de defansif anlamda faydalı şeyler yapmak istiyorum. Takım olarak da Süper Lig’e çıkmayı istiyoruz ama şu anda bunları konuşmak erken. PTT 1'inci Lig, Süper Lig gibi değil. Alt ligden gelen takım Süper Lig'e çıkarken, büyük paralara kurulan takımlar kümede zorla kalabiliyor. Bu nedenle ligin gidişatı bizim hedefimizi belirleyecek."
Şu ana kadar kendisi ile birlikte Recep, Sefa ve Ali Zorlu gibi isimlerin takıma kazandırıldığını hatırlatan Serdar, sözlerini şöyle tamamladı:
"Gelen arkadaşlar kendilerini kanıtlamış isimler. Birkaç bölgeye de alternatif isimlerin alınması durumunda tam manasıyla oturmuş bir takım oluruz. Buradan taraftarlarımıza seslenmek istiyorum. Onların bizi yalnız bırakmamasını ve desteklemesini istiyoruz. Bu nedenle kendilerinden passolig kartlarına rağbet göstermelerini bekliyoruz. Taraftarlarımız bizi desteklemek için bu uygulamaya destek versin."

FOTOĞRAFLI