SAMSUNSPOR Futbol Şube Sorumlusu Nihat Soğuk, kendileri açısından ligin bittiğini belirterek, "Amacımız Samsunsporumuzun, halkımızın, taraftarlarımızın beklediği, özlediği gibi play off'tan Süper Lige çıkmaktır" dedi.
PTT 1'inci Lig ekiplerinden Samsunspor, sezonun son haftasında sahasında oynayacağı Kahramanmaraşspor maçının hazırlıklarını yaptığı tek idmanla sürdürdü. Teknik direktör Hüseyin Kalpar nezaretinde gerçekleşen çalışmada futbolcular ilk olarak düz koşu yaptı. Ardından istasyon çalışıp, 5'e 2 orta oyunu oynayan kırmızı beyazlılar, yarı sahada çift kale maçla idmanı noktaladı. İdman sonrasında basın mensuplarına konuşan Futbol Şube Sorumlusu Nihat Soğuk, hedeflerine emin adımlarla ilerlediklerini belirtti.
Süper Lige direk çıkmayı arzu ettiklerini söyleyen Nihat Soğuk, "Netice olarak play off'la karşı karşıya kaldık. Bununla ilgili teknik heyetimiz, futbolcu arkadaşlarımız, play off'la ilgili çalışmalarına başladı. Amacımız Samsunsporumuzun, halkımızın, taraftarlarımızın beklediği, özlediği gibi play off'tan Süper Lige çıkmaktır. Biz Samsunspor’un kurtuluşunun da Süper Lig olduğunun düşüncesi içerisindeyiz" dedi.
Kahramanmaraşspor’un Samsun’a gelip gelmeyeceği konusundaki söylentilerle ilgili kendisine yöneltilen soruya ise Nihat Soğuk, "Bu konuda bizim bilgimiz olamaz. Ama biz bu maçın hazırlıklarını da sürdürüyoruz. Bizim için lig bitti diyebiliriz. Ancak yine de çıkıp sahada görevimizi yapacağız" diye konuştu. Son olarak taraftarlara seslenen Futbol Şube Sorumlusu Nihat Soğuk, "Takımımızın itici gücü olan taraftarımızın tribündeki yerini alması açısından ülkemiz genelinde uygulanan yeni sistemin taraftarlarımız tarafından da bilinmesini arzu ediyor, onlardan bu konuda gerekli hassasiyeti göstermelerini rica ediyoruz" dedi.

İA(MS/AÖ) FOTOĞRAF