SAMSUNSPOR, Adanaspor maçı hazırlıklarını sürdürürken şut ağırlıklı çalışma yaptı. Antrenman sonrası ise futbolculara hamsi partisi düzenlendi.
PTT 1'inci Lig ekiplerinden Samsunspor'da teknik direktörü Hüseyin Kalpar, takımın en önemli sorunu olan gol sıkıntısı çözmek için kolları sıvadı. Lige verilen arada hız kesmeden Adanaspor maçı hazırlıklarını Nuri Asan Tesisleri'nde sürdüren kırmızı beyazlı takım, taktik ağırlıklı antrenmanın ardından şut çalışması yaptı. Özellikle hücum oyuncularıyla yakından ilgilenen teknik adam, son vuruş noktasında futbolcularından daha sakin ve isabetli vuruş yapmaları konusunda uyarılarda bulundu. Şut çalışmasında oyuncuların istekli olmaları ve isabetli vuruş yapması teknik heyetin yüzünü güldürdü.
Öte yandan antrenman sonrası ise tesislerde Samsun'un ünlü balık marketlerinden Emir Balıkçılık, teknik ekip, futbolcu ve kulüp personele hamsi partisi verdi. Balık marketi sahibi Emrah Canikli ve yeğeni Emir Canikli kulüp aşçılarıyla birlikte mangalda pişirdikleri hamsileri teknik ekip, futbolcu ve personele ikram etti. Futbol Şube Sorumlusu Nihat Soğuk'un da katıldığı hamsi partisinden futbolcular büyük keyif aldı. Futbol Şube Sorumlumuz Nihat Soğuk, "Takım için büyük moral oldu. Emir Balıkçılık ailesine bu jestleri için teşekkür ediyorum" dedi.