PTT 1'inci Ligi takımı Samsunspor, yarın oynaşacağı Şanlıurfaspor deplasmanına 6 oyuncusundan yoksun gitti. Adnan Güngör, Aminu Umar, Musa Aydın ve Ahmet Burak Solakel sakatlıkları, Cemil Adıcan ile Şaban Özel ise sarı kart cezaları nedeniyle kafilede yer almadı.
Geçen hafta Ankaraspor ile 1-1 berabere kalan kırmızı beyazlılarda sakat ve cezalı oyuncuların çokluğu, kritik karşılaşma öncesinde keyifleri kaçırdı. Adnan Güngör, Aminu Umar, Musa Aydın ve Ahmet Burak Solakel iyileşmedi, Cemil Adıcan ile Şaban Özel ise cezalı oldukları için Şanlıurfa'ya götürülmedi.
Teknik direktör Hüseyin Kalpar, ekskileri olduğu mazeretinin arkasına sığınmayacaklarını söyledi. Kadroda önemli eksiklerin bulunduğunu ifade eden Hüseyin Kalpar, şöyle devam etti:
"Ne olursa olsun sahaya 11 kişi çıkacağız. Samsunspor büyük bir kulüp. Formayı kim giyerse giysin elinden gelenin en iyisini yapacaktır. Bundan hiç şüphem yok. Amacımız zorlu deplasmandan güzel bir sonuçla dönmek. Bunu başaracak kaliteye sahibiz. Oyuncularıma olan inancım tam."