SAMSUNSPOR teknik direktörü Hüseyin Kalpar, hafta sonu oynayacakları Fethiyespor maçının çok önemli olduğunu belirterek, "Rakibimiz 8 haftadır yenilmiyor. Biz de yukarıları yakalamak istiyoruz. Zor bir maç olacak" dedi.
Hafta sonu deplasmanda oynayacağı Fethiyespor maçı hazırlıklarını Nuri Asan Tesisleri'nde yaptığı antrenmanlarla sürdüren kırmızı beyazlılar'da ikinci yarının ilk iki maçında alınan 6 puanın sevinci yaşanıyor. Üst üste gelen galibiyetlerle moral bulan Karadeniz ekibi, deplasmanda oynayacağı Fethiyespor maçını da kazanarak üçte üç yapmak istiyor. Teknik direktör Hüseyin Kalpar, PTT 1'nci Ligde her maçın çok zor olduğunu, kolay rakip olmadığını belirterek, "Özellikle ligin alt sıralarında bulanan takımlarla oynayacağız. Bu maçlar oldukça zorlu. Geçen hafta oynadığımız Tavşanlı Linyitspor maçı da bunu gösterdi. Bu hafta da yine alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Fethiyespor ile karşılaşacağız. Kolay maç olmayacak" dedi.
Rakiplerinin 8 haftadır yenilmediğini de hatırlatan kırmızı beyazlı takımın tecrübeli teknik direktörü, "Dolayısıyla bir çıkış yakalamış durumdalar. Bizde yukarıları yakalamak istiyoruz. Kazanmak için gideceğiz. İnşallah kazanmanın gereklerini sahaya yansıtırız. Zor olan maçları kolay yapmak bizim elimizde. İyi bir maç olacağını düşünüyorum" diye konuştu.
Ligde 5 haftada 13 puan aldıklarını dile getiren Samsunspor teknik direktörü Hüseyin Kalpar, "Kazanabileceğimiz maçları maalesef kaybettik. Bazen maç maçı tutmayabiliyor. Her maçın içerde ve dışarda konsantresi farklı. Bunu kabul etmek gerekir. Ama biz takım halinde kazanmabilme özeliğini sahaya yansıtmaya çalışıyoruz. Dolayısıyla bunu yaptığımızda kazanan takım oluyoruz. Biz koşan, mücadele eden, hırslı ve mücadelesini ortaya koyan bir takım görüntüsünü ortaya koyduğumuz zaman hiç bir şeyden çekinmiyoruz. Futbol çok hareketli bir oyun. Dolayısıyla bu hareketli mücadelelerde iyi konsantre olan, hırslı olan takımlar kazanıyor. Ama mücadeleyi sonuna kadar bırakmamak" dedi.