PTT 1'inci Ligi ekibi Samsunspor'un 2'nci Başkanı Recep Hun, takımların bu hafta aldığı sonuçlardan sonra cumartesi akşamı sahalarında oynayacakları Bucaspor maçında galibiyetten başka çareleri kalmadığını söyledi.
Geçen haftayı maç oynamadan geçiren Samsunspor, gözünü Bucaspor mücadelesine çevirirken Recep Hun, alacakları galibiyetin önemine değindi. Bu haftaki sonuçların istedikleri gibi olmadığını söyleyen Recep Hun, üst sıralardaki rakiplerin kazanmalarının ilk 2 şansı açısından iyi olmadığını vurguladı. Bucaspor maçının artık daha büyük önem kazandığını belirten Recep Hun, şöyle devam etti:
"Ligde 12 haftadır istikrarlı bir çıkıştayız. Özellikle iç sahada çok iyi bir performans sergiliyoruz. Bu başarımızı Bucaspor önünde de sürdürmenin peşindeyiz. Ancak her zaman olduğu gibi taraftarlarımıza çok büyük iş düşüyor. Taraftarlarımız stadı yine doldursun. Biz de onların desteği ile sahadan zaferle ayrılalım."
Bucaspor'dan sonra deplasmanda grup lideri Ankaraspor ile karşılaşacaklarını hatırlatan Recep Hun, "Ankaraspor çok kaliteli bir kadroya sahip. Ama biz de ligde hedefleri olan bir takımız. Hedeflerimiz doğrultusunda önce Bucaspor, ardından da Ankaraspor'u mağlup edeceğimize inanıyoruz" dedi.

İA(MS/AÖ)  FOTOĞRAF