PTT 1'inci Ligi takımı Samsunspor'un 2'nci Başkanı Recep Hun, "Ankaraspor ile deplasmanda oynayacağımız rövanş maçında oynayacağımız stadın bazı bölümleri inşaat halinde. Bu yüzden üst düzey güvenlik önlemi alınmasını bekliyoruz" dedi.
Play off ilk maçında Ankaraspor'u 1-0 mağlup eden Samsunspor'da gözler, salı akşamı oynanacak rövanş karşılaşmasına çevrildi. Karşılaşmanın telafisi olmadığından gergin bir atmosferin kendilerini beklediğini söyleyen Samsunspor 2'nci Başkanı Hun, şunları söyledi:
"Ankara emniyetinin gerekli güvenlik önlemlerini alacağına inanıyoruz. Rakibimizin stadının bazı bölümleri inşaat halinde. Yani sahada yabancı madde atılma olasılığı çok yüksek. Bu nedenle güvenlik güçlerinin daha dikkatli olmalarını bekliyoruz."
Ankaraspor'un fazla taraftarının bulunmadığını ve bu nedenle Samsunspor taraftarlarını stada almamak için ellerinden gelini yaptıklarını da iddia eden Recep Hun, şöyle devam etti:
"BİLETİ 400 TL'Yİ ÇIKARTTILAR"
"Eğer müsaade edilse Ankara'da bile kendi sahamızdaki gibi tamamen dolu tribünlere oynayabiliriz. O stadı dolduracak kapasiteye sahibiz. Ankaraspor yönetimi de bunu bildiği için misafir takım tribününün bilet fiyatını 400 lira yaptı. Bu durum rakibimizin bizden ve taraftarlarımızdan ne kadar çekindiğinin göstergesidir. Şartlar ne olursa olsun biz sahada mücadelemizi yapacağız ve final vizesini alacağız."

İA(MS/AÖ) FOTOĞRAF