İlker AKTAŞ/SAMSUN,() - SAMSUNSPORLU futbolcular, Ataköy ve İlyasköy anaokullarının başlattığı 'Minik Eller Birleşse' projesine destek vermek için düzenlenen eğlenceye katıldı.
PTT 1'inci Ligi'nin son haftasında oynayacağı Kahramanmaraşspor maçının hazırlıklarını sürdüren Samsunspor, Ataköy ve İlyasköy anaokulları tarafından başlatılan 'Minik Eller Birleşse' projesine destek verdi. Kırmızı beyazlı takımın oyuncularından Cemil Adıcan, Şaban Özel ve Zafer Özden, proje kapsamında Ataköy İlkokulu'nda düzenlenen eğlenceye katıldı. Burada çocuklarla sohbet edip fotoğraf çekinen ve bol bol imza dağıtan futbolculara öğrencilerin de ilgisi büyük oldu.
Öğrencilerin futbolcularla güzel bir gün geçirdiğini belirten Ataköy İlkokulu Müdürü İlknur Günal, "Proje kapsamında okulumuzun bahçesinde eğlence düzenledik. Bu eğlencemizde kentimizin en önemli markası olan Samsunspor'umuzun da olmasını istedik ve davet ettik. Sağolsunlar bizi kırmadılar ve projemize destek verdiler. Öncelikle Samsunspor'umuza Süper Lig yolunda başarılar diliyoruz. Bizi yalnız bırakmadıkları için de kendilerine teşekkür ediyoruz" dedi.
Çocuklarla zaman geçiren futbolcular ise, "Bizim futbolculuğumuzun yanı sıra kentin sosyal aktivitelerinde de olma sorumluluğumuz var. Güzel bir gün geçti" diye konuştular.
Öte yandan kırmızı beyazlılarda öğlen yapılan idman sonrası yemekte futbolcu arkadaşları Şaban Özel'e sürpriz doğum günü hazırladı. Kendisi için hazırlanan Kırmızı-Beyaz pastayı kesen Şaban Özel, 26'ncı yaş gününü unutmayan arkadaşlarının dilimlerini kendi elleriyle dağıttı. Bu mutlu gününü unutmayan ve sürpriz yapan arkadaşlarına teşekkür eden Şaban Özel, "Böyle bir günde hatırlanmak çok güzel bir duygu. Arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. İnşallah şampiyonluk pastamızı da bütün Samsunspor sevdalılarıyla birlikte keseriz" dedi.

İA(MS/AÖ) FOTOĞRAF