PTT 1'inci Ligi takımı Samsunspor'un teknik direktörü Erhan Altın, takıma direk katkı sağlayacak oyuncularla görüştüklerini söyledi, "Transfer yapmış olmak için futbolcu almayacağız" dedi.
ÇİFT ANTRENMAN
Samsunspor, Nuri Asan Tesisleri'nde günü çift idman yaparak geçirdi. Kırmızı beyazlı takım, sabah kondisyon ve kuvvet çalıştı. Antrenman son bölümünde yapılan 30 dakikalık çift kalede oyuncularına eşlik eden teknik direktör Erhan Altın, hata yapan futbolculara uyarılarla bulundu. Antrenmandan sonra takımının son durumu hakkında bilgi veren Erhan Altın, şunları söyledi:
"COŞKULU FUTBOL İZLETECEĞİZ"
"Bugün önce kuvvet çalıştık. Daha sonra da taktik ağırlıklı çalışacağız. Oyuncularımızı yavaş yavaş hem moral, hem motivasyon, güç, teknik olarak hazırlıyoruz. Amacımız taraftarlarımıza, futbolun güzelliklerini seyrettirmek. İyi, pozitif, coşkulu futbol izlettirmek. O kapasite de var bizde. Hem Orduspor ile oynanacak hazırlık maçına, hem de ligin ilk haftasındaki Giresunspor karşılaşmasında bu düşüncelerimizi sahaya yansıtırız."
"EKSİK BÖLGELERİ TAKVİYE EDECEĞİZ"
Transfer çalışmalarına da değinen Erhan Altın, bu konuda şöylebkonuştu:
"Transfer yapmış olmak için oyuncu almayacağız. Takımımıza direk katkı sağlayacak, fiziksel olarak hazır futbolculara bakıyoruz. Onlarla temasa geçeceğiz. Süper Lig’den kiralık verilecek oyuncular var. Bu isimlerle görüşüyoruz. Eksik bölgelerimize takviye yapıp, takımımıza katkı sağlayacak isimlere imza attırmayı düşünüyoruz."

FOTOĞRAFLI