PTT 1'inci Ligi takımı Samsunspor'un kalecisi Soner Şahin, geçen yıl İzmir'de güzel maçlar çıkardıklarını hatırlattı, "İzmir bize uğurlu geliyor. İnşallah bu hafta oynayacağımız Bucaspor maçından da güzel bir sonuçla döneriz" dedi.
 Soner Şahin, Bucaspor maçı için 'ya (Doğan Haber Ajansı) özel açıklamalarda bulundu. Özellikle iç sahada iyi bir performans ortaya koyduklarını vurgulayan Soner, son olarak seyircileri önünde Balıkesirspor gibi ligin güçlü bir takımı yendiklerini belirten Sohner, şöyle devam etti:
"Şu anda takım içerisindeki ortam güzel. Geçen haftayı oynamadan geçirdik ve iyi de çalıştık. Hafta sonu Bucaspor maçı için İzmir'e gideceğiz. Oradan istediğimiz sonucu alarak geri gelmek istiyoruz. İnşallah Bucaspor maçında da işler bizim açımızdan iyi gider ve yine güzel bir netice ile Samsun'a döneriz."
Kendi performansının takımla alakalı olduğunu ifade eden Soner, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Takım olarak hepimiz şu anda iyi bir performans ortaya koyuyoruz. Diğer kaleci arkadaşlarım da ellerinden geleni yapıyor. Kaleci antrenörümüzle birlikte çok sıkı çalışıyoruz. Bu da sahaya yansıyor. Arkadaşlık olarak da hepimizin arası yok iyi. Birbirimize destek oluyoruz. İnşallah bu sezon sonuna kadar sürer."