PTT 1'inci Lig ekibi Samsunspor'un bu sabah yaptığı antrenmanda sağ ve sol kanattan yapılan ortalarla gol bulmaya çalışan kırmızı beyazlı futbolcuların isabetli atışları, teknik heyeti sevindirdi.
Bu haftayı oynamadan geçiren Samsunspor, pazar günü deplasmanda oynayacağı Bucaspor maçının hazırlıklarını Nuri Asan Tesisleri'nde sürdürdü. Günü çift idmanla geçirecek olan Samsunspor'da sabah yapılan antrenman oldukça neşeli geçti. Sakatlıkları bulunan futbolculardan Ahmet Burak Solaker salonda çalışırken, Musa Aydın ve Cemil Adıcan idmanda yer almadı.
Teknik direktör Hüseyin Kalpar gözetiminde yapılan ve yaklaşık 1.5 saat süren çalışmada futbolcuların istekli oldukları dikkati çekti. Şut ve yandan yapılan ortalarla gol çalışması yapan futbolcuların isabetli vuruş yüzdelerinin yüksek olması yüzleri güldürdü.
Antrenmanda özellikle hücum oyuncuları Ekigho, Adiloviç, Haluk, Umar ve Arif'ten maçlarda vuruş yüzdelerini artırmalarını isteyen Hüseyin  Kalpar, şunları söyledi:
"İyi bir çıkış yakaladık. Bu haftayı oynamadan geçirdik ve verimli bir antrenman programı uyguladık. Önümüzde zorlu bir Bucaspor maçı var. Bizim hedefimiz belli. Bu hedef doğrultusunda her maça final gözüyle bakıyoruz. Her maç bizim için önemli. Bucaspor'da bu ligin güçlü ekiplerinden. Zor bir maç olacak ama oyuncularıma güveniyorum. Deplasmadan istediğimiz sonuçla döneceğiz."