İlker AKTAŞ/SAMSUN,()– SAMSUNSPOR Futbol Şube Sorumlusu Nihat Soğuk, "Camia olarak belki de bir daha yakalayamayacağı bir noktadayız. Bunu zaferle taçlandırdığımız takdirde hepimiz bizden sonraki kuşaklara anlatabileceğimiz, maddiyatla ölçülmeyecek kadar değerli bir anının sahibi olacağız" dedi.
PTT 1'inci Lig'de normal sezonu 5'inci sırada tamamlayan ve play offta Ankaraspor ile eşleşen Samsunspor'da nefesler tutuldu. Play offun ilk maçında yarın sahasında Ankaraspor'u konuk edecek olan Kırmızı Beyazlılar, ikinci maç öncesinde avantajlı bir skor elde etmek istiyor. Saat 19.00'da Özgür Yankaya'nın düdük çalacağı kritik karşılaşma öncesinde futbolculara ödeme yapan yönetim, takım içerisinde moralleri de yüksek tutmayı amaçlıyor.
Kritik maç öncesinde açıklamalarda bulunan Samsunspor Futbol Şube Sorumlusu Nihat Soğuk, "Bir sezonun hatta bundan sonraki sezonlarımız için de çok önem taşıyan bir karşılaşmanın ilk ayağını evimizde oynuyoruz. Dolayısı ile avantajlı bir skor elde edip, Ankara’daki ikinci maça da avantajlı gitmek istiyoruz. Yönetim olarak gözlemlediğimiz kadarı ile futbolcu arkadaşlarımızın ne kadar önemli bir süreçte olduklarının farkındalar. Futbolcularımızın, teknik heyetimizin, taraftarımızın ve yönetim olarak bizlerin belki de bir daha yakalayamayacağı bir noktadayız. Bunu zaferle taçlandırdığımız takdirde hepimiz bizden sonraki kuşaklara anlatabileceğimiz, maddiyatla ölçülmeyecek kadar değerli bir anının sahibi olacağız" dedi.
Rakip Ankaraspor’u da değerlendiren Nihat Soğuk, "Sezon içerisinde oynadığımız her 2 maça baktığımızda rakibimizin bizden üstün olmadığını görüyoruz. Zaten üstün bir takım olsaydı direk çıkması gerekirdi. Demek ki şans ve kalite noktasında onlardan aşağı değiliz. Hatta onlardan bir artımız var. Bizim, kimsenin arkasında olmayan muhteşem taraftarlarımız var. Sözün bittiği noktadayız artık. Bundan sonra herkes susacak, sahada futbolcularımız, tribünde de taraftarımız konuşacak. Ligin geri kalan bölümünde bizlere muhteşem destek veren taraftarlarımızın Ankaraspor maçında da yanımızda olacağına, futbolcularımızın da tüm güçlerini sahaya yansıtacağına inancımız tamdır" diye konuştu.

İA(MS/AÖ) FOTOĞRAF