SAMSUNSPOR Futbol Şube Sorumlusu Nihat Soğuk, Ankaraspor karşısında zorlu bir deplasmana çıkacaklarını söyleyerek, "Evimize mutlu dönmek istiyoruz. Bunu başaracak güce de sahibiz" dedi.
PTT 1'inci Lig ekiplerinden Samsunspor, deplasmanda oynayacağı zorlu Ankaraspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Oynadığı son 13 maçta yenilmeyen ve bu moralle çalışan Kırmızı Beyazlılar, bu başarısını Ankaraspor önünde de devam ettirmet istiyor.
Çok önemli bir deplasmana çıkacakların söyleyen Futbol Şube Sorumlusu Nihat Soğuk, "Hedefe giden bu yolda bir rakip, bir engel olarak gördüğümüz Ankaraspor karşısında sahadan puan ya da puanlarla ayrılmayı hedefliyoruz. İnşallah bunu başarırız" dedi.
Teknik heyet ve futbolcuların da buna hazır olduğunu ifade eden Nihat Soğuk, "13 haftadır kaybetmeyen bir takımız. Bu çıkışımızı, istikrarımızı sürdürmek istiyoruz. Bence sezonun en önemli maçlarından bir tanesi bizi bekliyor. Bu zorlu deplasmandan galip ayrılırsak kalan haftalar adına hedefe ilerleyen yolda çok büyük bir şans yakalamış olacağız. Evimize mutlu dönmek istiyoruz. Bunu başaracak güce de sahibiz" diye konuştu.

İA(MS/AÖ) FOTOĞRAF