İlker AKTAŞ/SAMSUN,()– SAMSUNSPOR'la 1 yıllık sözleşme imzalayan Erhan Altın, kırmızı beyazlı bayrağı öperken, "Burası benim evim. Evime ve aileme kavuştuğum için çok mutluyum. Şükür kavuşturana" dedi.
PTT 1'inci Lig ekiplerinden Samsunspor, Erhan Altın’la Nuri Asan Tesisleri'nde sözleşme imzaladı. Törene Basın Sözcüsü İbrahim Ersöz ve Genel Sekreter Emin Bahri Uğurlu da katıldı. Yeniden Samsunspor’da olmaktan büyük mutluluk duyduğunu söyleyen Erhan Altın, şunları söyledi:
"Bu ailede en ufak bir kopukluk olmaz. Geçen yıl bu takım kimse bir şey beklemezken şampiyonluğu kaçırdı. Artık yeni sezona giriyoruz. Bu sezonda yönetim beni tercih etti. Kendilerine teşekkür ediyorum. Beni ailemle buluşturdular. Bunun gururunu yaşıyorum. Şimdi tek amacımız takımımızı, yönetimiyle, futbolcusuyla, taraftarıyla, basınıyla hak ettiği yere taşımak olacak."
Erhan Altın'ın yardımcılıklarını ise antrenör Galip Gündoğdu, kaleci antrenörü Şenol Odabaş ve kondisyoner Çağlayan Çağlar yapacağı ifade edildi.
Sivasspor’a transferi gündemde olan Musa Sinan Yılmazer hakkında bilgi veren Basın Sözcüsü İbrahim Ersöz ise, "Bizim taleplerimiz bellidir. Biz oyuncumuza talip olan kulüplere isteklerimizi ilettik. Artık kimse Samsunspor’dan her istediği oyuncuyu alamayacak" diye konuştu. 

FOTOĞRAFLI