– SAMSUNSPOR Başkanı Emin Kar, "Ödülün olduğu yerde ceza da var. Sahamızda ilk maç olduğu için İstanbul Büyükşehir Belediyespor yenilgisine ceza uygulamamıştık. Ancak Orduspor yenilgisinin elbette cezası olacak" dedi.
PTT 1'inci Lig ekibi Samsunspor, üst üste gelen mağlubiyetlerin şokunu yaşadı. Geçtiğimiz hafta Mersin deplasmanında 3-0 öne geçtiği karşılaşmayı 5-4 kaybeden kırmızı beyazlılar, cumartesi akşamı kendi sahasında Orduspor’a 1-0 mağlup oldu.
Futbolcularının Mersin İdmanyurdu yenilgisinin şokunu üzerlerinden atamamış olduklarının göründüğünü söyleyen Başkan Emin Kar, karşılaşmanın başında çok talihsiz bir gol yemelerinin takımını oyundan düşürdüğünü vurgularken, "Daha sonrasındaki mücadelemiz golü getirmedi. Çok üzgünüz ama önümüzde bunu telafi edecek maçlar da var" diye konuştu. Alınan kötü sonuçlar üzerine bazı tedbirler alacaklarını açıklayan Başkan Emin Kar, şöyle devam etti:
"Bunu düzeltecek olan da yine futbolcularımız. İnşallah Karşıyaka maçında galip geliriz ve kendimizi bulup rahatlarız. Galibiyete primin olduğu yerde mağlubiyete de ceza var. Bu sahamızdaki 2’nci yenilgimiz. Orduspor yenilgisinin elbette ki cezası olacak. Ayrıca performansı düşük oyuncularımızla ilgili gerekli tedbirleri de alacağız. Teknik heyetle yapacağımız toplantı sonrasında kendisinden gelecek talebe doğru hareket edeceğiz."