SAMSUNSPOR Başkanı Emin Kar, Tavşanlı Linyitspor maçının 20 Ocak 1989'daki kazanın yıldönümü arifesine geldiğini belirterek, "Futbolcu kardeşlerimiz inşallah sahadan galibiyetle ayrılır ve şehitlerimizin ailelerine, ruhlarına, ayrıca aynı otobüste bulunan bana güzel bir armağan verir" dedi.
PTT 1'inci Lig ekiplerinden Samsunspor'da gözler hafta sona Tavşanlı Linyitspor ile oynanacak zorlu maça çevrildi. Deplasmanda İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u 3-1 mağlup ederek önemli bir başarı elde eden kırmızı beyazlıların Başkanı Emin Kar, deplasmanda alınan galibiyetin ardından iç sahadaki maçları da kazanmaları gerektiğini söyledi. Taraftarları önünde oynayacakları mücadelede tek hedeflerinin 3 puan olduğunu vurgulayan Başkan Emin Kar, "Hedefe ulaşma adına yapmamız gereken iç sahadaki maçların tamamını kazanmak. Tavşanlı Linyitspor mücadelesi de bunlardan birisi. Bu tip maçlara konsantre olmak biraz güçtür. Bu yüzden zorlu bir karşılaşma olacağını biliyoruz. Ama teknik heyetimiz futbolcu kardeşlerimize gereken her şeyi söylüyor" dedi.
"TARAFTARI ARKAMIZDA İSTİYORUZ"
Stadın tamamen dolmasını beklediklerini dile getiren Başkan Kar, "Taraftarlarımızın arkamızda olmasını istiyoruz. İstanbul Büyükşehir Belediyespor’un ardından Tavşanlı Linyitspor’u da yenerek güzel bir seri yakalamak istiyoruz. Daha sonra da Fethiye deplasmanına gideceğiz ve dönüp Tekden Denizlispor’u ağırlayacağız. Fikstür avantajımızı iyi kullanmak ve şartları lehimize istiyoruz. Galip gelirsek her şeyin daha güzel olacağını düşünüyorum" diye konuştu.
Tavşanlı Linyitspor maçının 20 Ocak 1989'daki kazanın yıldönümünün arifesine denk geldiğini hatırlatan Başkan Emin Kar, sözlerini şöyle noktaladı:
"BİZ ONLARI HEN GÜN HATIRLIYORUZ"
"20 Ocak, bizim unutmayacağımız ve unutturmayacağımız bir tarih. Tavşanlı Linyitspor maçının da bu tarihin arifesine denk gelmesi karşılaşmaya ayrı bir önem katıyor. Biz kazada kaybettiklerimizi sadece 20 Ocak’ta değil, her gün özlüyoruz. Futbolcu kardeşlerimiz inşallah sahadan galibiyetle ayrılır ve şehitlerimizin ailelerine, ruhlarına, ayrıca aynı otobüste bulunan bana güzel bir armağan verir."