PTT 12'inci Ligi takımı Samsunspor'un Futbol Şube Sorumlusu Nihat Soğuk, "Oynayacağımız her maç final niteliği taşıyor. Sinirlerine hakim olan ve az hata yapan takım Süper Lig'e çıkacak" dedi.
Ligde 9 maçtın yenilgi yüzü görmediklerini, 2-0'lık Boluspor galibiyetinin camiaya büyük moral verdiğini, haftalardır sergiledikleri mücadeleci futbolun meyvelerini topladıklarını belirten Nihat Soğuk, şunları söyledi:
"Yönetimin, teknik heyetin, futbolcuların ve taraftarların uzun zamandır arzu ettiği play off potasına girdik. Bizim kazanmamızla birlikte rakiplerimizin bazılarının da berabere kalması sıralamada bir basamak daha yukarı çıkmamızı sağladı."
Üst sıralarda kalmak ve serinin devam etmesi için Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u mağlup etmeleri gerektiğini vurgulayan Nihat Soğuk, şöyle devam etti:
"Gaziantep deplasmanından 3 puanla dönüp içerde oynayacağımız 1461 Trabzon maçına moralli çıkmak istiyoruz. Play off oynamak ve bir üst lige çıkmak istiyorsak bundan sonraki maçlarımızda daha dikkatli olmalıyız. Ligin geri kalan bölümünde az hata yapan, sinirlerine daha fazla hakim olan ve oynayacağı maçlarda az puan kaybeden takım üst lige çıkmayı başaracak. Biz de bu bilinçle hareket edip oynayacağımız tüm karşılaşmalarda elimizden gelen gayreti göstereceğiz."
ADİLOVİC'DEN GOLLERE DEVAM
Kırmızı beyazlı takımın Boşnak forveti Eldin Adiloviç, sergilediği futbol ve attığı gollerle bu hafta da takımına katkı sağladı. Boluspor filelerini 2 kez havalandırırken ligdeki gol sayısını de 8'e çıkartan Adiloviç, galip gelmenin mutluluğunu yaşadığını söyledi.