FENERBAHÇE ve A Milli Takım'ın eski futbolcularından 54 yaşındaki Sedat Karaoğlu, İzmir'de geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybetti.
Uzun süredir alkol problemiyle mücadele ettiği belirtilen 1 çocuk babası Karaoğlu, Bornova'da annesiyle yaşadığı evde dün gece kalp krizi geçirdi. Tüm müdehalele rağmen kurtarılamayan eski milli futbolcu Bornova Eski Camii'nde bugün ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Eski Bornova Mezarlığı'na defnedildi. Karaoğlu'nun cenazesine Fenerbahçe'deki futbolcu arkadaşlarından kimsenin katılmaması, kulüpler ve Federasyon'un da çelenk gönderip başsağlığı mesajı yayınlamaması dikkat çekti.
TARİHE GEÇTİ
AYDINSPOR'dan 1980 yılında Fenerbahçe'ye transfer olan, defans ve sol bek mevkinde görev yapan Karaoğlu, 10 sezon görev yaptığı sarı-lacivertlilerde 1989'da 103 golle kazanılan zafer dahil 3 lig şampiyonluğu sevinci yaşadı. Rıdvan Dilmen, Aykut Kocaman, Oğuz Çetin, Selçuk Yula gibi efsane isimlerin takım arkadaşı olan Karaoğlu, Kanarya'da 3 Cumhurbaşkanlığı, 1 Türkiye ve 1 Başbakanlık Kupası da kaldırdı. Göztepe, Malatyaspor, Samsunspor'da da forma giyen, A Milli Takım'da 1, Ümit Milli Takım'da 4 kez oynayan Karaoğlu futbolu 1995'te Sökespor'da bıraktı. 

ek(ss) (fotoğraf)