Uğur DEMİRKIRDI, İstanbul-

Süper Lig'de şampiyonluğu ligin bitimine 3 hafta kala garantileyen Fenerbahçe, şampiyonluk kupasını pazar günü almak istiyor.

Zorlu sezonun ardından bitime üç hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Fenerbahçe'de Yöneticiler kupanın pazar günü verilmesini Federasyon'dan istedi. . Futbol Federasyonu ise cuma günü Karabükspor maçından sonra kupayı vermeyi önerdi ancak Sarı-Lacivertliler bunu kabul etmeyip pazar günü yapılacak olan törende verilmesini istedi.

Fenerbahceli futbolcular ve teknik heyet, aynı zamanda rakiplerine saygısızlık olmasın diye böyle bir talepte bulunurken, Yönetim ise görkemli bir kutlama töreni hazırlamanın planlarını yapıyor.

Bağdat Caddesi'ne üstü açık otobüs ile gelmeyi ve taraftarlarını selamlamayı planlayan sarı-lacivertliler daha sonra Şükrü Saracoğlu Stadı'na girerek çeşitli sanatçıların vereceği konserlerle eğlenecekler. Şampiyonluk Kupası Kadıköy'de yapılacak görkemli törenin ardından Fenerbahçe kaptanlarına teslim edilecek ve sarı-lacivertlilerin ellerinde havaya yükselecek.

UD (UD)