Uğur DEMİRKIRDI, İstanbul-

Savunmadaki kurgusu sakatlıklar ve kart cezaları nedeniyle bozulan Ersun Yanal, bu hafta rahatlıyor.

Erciyes maçı4na kadtar Egemen ve Alves'in iyileşmesi bekleniyor.

Sol diz çapraz bağlarında ödem ve iç şan bağlarında kanama olan Egemen Korkmaz'ın özel tedavisi devam ediyor. Egemen Korkmaz'ın yarın da takımdan ayrı özel program doğrultusunda çalışacağı, Cumartesi günü takımla birlikte çalışmalara başlamasının beklendiği belirtildi. Tecrübeli defans oyuncusunun teknik heyetin görev vermesi halinde oynayabileceği, ancak Kadlec'in performansı nedeniyle teknik direktör Ersun Yanal'ı Egemen'i riske etmek istemediği de belirtildi.

Kulüp doktorunun verdiği bilgilere göre Bruno Alves'in omuzundaki eklemde yer alan bağlarda bir açılma vardı. Sakatlığında 3. haftaya girildi. Bugün 17. Gün. Takımla antrenmanlara başlamasında bir sıkıntı görülmedi ve ağrısı da olmayınca dün takımla birlikte çalıştı. Alves'in pazar gününe kadar takımla çalışabileceği belirtildi.

Emre Belözoğlu ve Raul Meireles'e özel program uygulanıyor, Cristian Baroni'nin ise kasığında devam eden ağrıları var. Cezası nedeniyle oynamadığı haftalarda tedavi programını artırdı ve şu anda daha iyi durumda.

ud (ud)