SAKARYASPOR, 2014-2015 sezonunu Adapazarı’ndaki Rüstemler Tesisleri’nde açtı. Spor Toto 3'üncü Lig 3'üncü Grup’ta mücadele edecek olan Sakaryaspor, teknik direktör Ercüment Coşkundere nezaretinde  çalışmalara başladı.
Adapazarı’ndaki Rüstemler Tesisleri’nde toplanan Yeşil Siyahlı futbolcular ile teknik direktör Ercüment Coşkundere ve yardımcıları Mustafa Sert ile Mehmet Bayraktar, kaleci antrenörü Birol Us'un katılımıyla tanışma toplantısı yapıldı. 
Ercüment Coşkundere, 25 kişiden oluşan takıma ilk idmanı yaptırırken, Sakaryaspor’un hedefinin üst sıralar olacağını belirterek, "Öncelikle takımı tanımak istiyorum. Bu nedenle günde iki idman yapacağız. Bir iki günlük çalışmanın ardından hazırlık maçı yaparak, durumu ortaya koyacağız. Nevşehir’de yapmayı düşündüğümüz 12 günlük kamp öncesinde takımı şekillendirmemiz lazım. Ardından da transfer açılması halinde eksiklere göre transfer yapabiliriz" dedi.
Yeşil Siyahlılar’ın ilk idmanında Başkan Selahattin Aydın ile yöneticilerde futbolcuları yalnız bırakmayarak, hep birlikte başarılı bir sezon geçireceklerini söyledi.

FOTOĞRAFLI