Aziz GÜVENER ADAPAZARI (Sakarya), () - TÜRK Futboluna yetiştirdiği yıldız futbolcularla futbol okulu olarak adlandırılan ancak tarihinin en kötü dönemini yaşayarak Süper Toto 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Sakaryaspor, sezonun son maçında kendi evinde ağırladığı Hacettepespor ile 0-0 berabere kalarak ligde kalırken son 3 yılın en büyük seyirci rekoru kırıldı ve 8 bin taraftar maçı izledi.

Sezon boyunca büyük sıkıntılar yaşayan Sakaryaspor, federasyona olan borcu yüzünden transfer yasağı nedeniyle transfer yapamadığı için alt yapıdan gelen genç isimlerle mücadele etti. Ligin son haftasına düşme hattının üstünde giren Sakaryaspor Hacettespor' ile 0-0 berabere kalarak ligde kalırken, kader maçına ise Sakaryalılar büyük ilgi gösterdi. Yaklaşık 8 bin kişinin izlediği maç sonrasında taraftarlar ve futbolcular maç sonunda büyük sevinç yaşadı.

Maçın bitiş düdüğüyle ilgili futbolcular, teknik heyet ve yöneticiler sahanın ortasında sevinç yumağı oluşturdu. Sakaryasporlu taraftarlar da meşaleler yakarak ve marşlar söyleyerek büyük coşku yaşadı.  Futbolcular soyunma odasında toplu fotoğraf çektirirken de oldukça sevinçliydi.

AG(SSA)