Fenerbahçe-Osmanlıspor maçının bitiş düdüğünün ardından yayıncı kuruluşun ekranlarına gelen bir görüntü büyük yankı yarattı.

Ülker Arena'daki karşılaşmada sahanın en çok koşan isimleri arasında yer alan  Mehmet Topal, maçın 0-0 bittiğini ilan eden düdüğün ardından sahaya çöküp kaldı. Takımının 2 puan kaybetmesi nedeniyle son derece üzgün olan Topal, gözyaşlarına engel olamadı.



FENERBAHÇELİ İKİ OYUNCUYU RAKİP FUTBOLCU TESELLİ ETTİ

Mehmet Topal'ın yanına gelen  Volkan Şen'in de gözyaşı döktüğü dikkat çekerken, iki oyuncuyu teselli eden isim Osmanlısporlu  Mehmet Güven oldu. Güven, iki oyuncunun yanına diz çöküp bir şeyler söyledi.



PEREIRA: GÖZYAŞLARI DOĞRU DEĞİLDİ

Teknik direktör Vitor Pereira ise, gözyaşı döken  Mehmet Topal ve  Volkan Şen'e eleştiriler yöneltti. Portekizli çalıştırıcı, maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında şunları söyledi:

Mehmet Topal ile  Volkan Şen'in gözyaşları ve reaksiyonları doğru değildi. Ben Türk oyuncuların duygusallıklarını anlıyorum. İkisi ile de konuştum. Bizim için bir şey bitmedi.  Beşiktaş da puanlar kaybedecek.  Konyaspor ve  Galatasaraymaçında bu şekilde panik yaparak oynamamalıyız. Çok daha sakin olmalıyız. Bu maçta bu açıdan doğru şeyler yapmadık."

SOSYAL MEDYADA ÖVGÜ YAĞDI

Pereira'nın bu tepkisine karşın Fenerbahçeli taraftarlar  Mehmet Topal'a övgüler yağdırdı...

@muradefecelik

Futboldan, şampiyonluklardan, kazanmaktan daha önemli şeylerde vardır, mesela insan olmak gibi. Teşekkürler  Mehmet Topal, güzel hareket.

@M_YILMAZOGLU1

Aldığın para sana helal olsun Mehmet Topal

@TekYolFENER

Mehmet Topal kadar kimse inanmamış o akan gözyaşlarına can feda ulan!

@disikanarya12fb

SEN ADAMSIN BE MEHMET TOPAL ÇOK DELİKANLI ADAMSIN!