TORKU Konyaspor daha önce anlaşmaya vardığı Rumen futbolcu Ciprian Andrei Marica'yı özel uçakla Konya'ya getirdi. Yıldız golcüyle 2 yıllık sözleşme imzalanacağı öğrenildi.

Torku Konyaspor daha önce anlaşmaya vardığı ve son olarak La Liga ekiplerinden Getafe forması giyen Romen futbolcu 29 yaşındaki Ciprian Andrei Marica'yı özel uçakla Romanya'dan Konya'ya getirdi. Kariyerinde Shalke 04, Stutgart gibi takımlarında formasını giyen ve Romanya milli takımınında vazgeçilmez oyuncularından Marica'yı Konya Havalimanı'nda yüzlerce taraftar karşıladı.

'UEFA HEDEFİ OLDUĞU İÇİN KONYASPOR'U TERCİH ETTİM'

Uçaktan iner inmez basın mensuplarının sorularını yanıtlayan golcü futbolcu, Torku Konyaspor'u seçmesinin en büyük nedeninin UEFA'ya katılma hedefinin olması dedi. Marica,'Buraya gelmemde en büyük etken takımın UEFA ligine katılma hedefi olması. Bu kadar ilgiyle karşılaşacağımı beklemiyordum. Çok mutluyum. Konyaspor'u tüm kalbimde hissettim" dedi.

Torku Konyaspor Menejeri Seyit İçgül ise, "Marica'nın Konya'ya gelmesi hem şehir hem de kulüp için çok önemli. Takımımıza çok şey katacağını düşünüyorum. Bu sene UEFA ligine katılma hedefimiz var. İnşallah bunda başarılı oluruz" dedi.

Bonservisi elinde bulunan Marica'nın bugün kulüp binasında düzenlenecek törenle kendisini 2 yıllığına yeşil beyazlı takıma bağlayacak sözleşmeyi imzalaması bekleniyor.

FOTOĞRAFLI