Ali DANAŞ/LEEDS, () - GEÇEN sezon kiralık oynayan Gökhan Töre'nin bonservisini almak için uzun süredir uğraş veren Beşiktaş yönetimi, sonunda Rubin Kazan ile anlaşmasına rağmen, bu kez de Gökhan Töre'nin istediği rakama takıldı.

Rusya'nın Kazan şehrine iki gün önce giderek Rubin Kazan yönetimi ile masaya oturan Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Gökhan Töre'nin bonservisini istedikleri rakama çekmeyi başardı ve Rusya'dan Rubin Kazan ile anlaşarak döndü.

TÖRE'NİN İSTEDİĞİ RAKAM ÇOK YÜKSEK

Yaklaşık 15 gündür Beşiktaş Nevzat Demir Tesisleri'ne giderek burada tedavisine devam eden Gökhan Töre ile başlayan pazarlıklar ise hala devam ediyor. Ancak Gökhan Töre'nin Beşiktaş'ın önerdiği rakamın çok üstünde bir ücret talep etmesi, ilk etapta yöneticilerin tepkisini çekti.

Töre'ye yıllık 1.2 milyon Euro garanti ve 10 bin Euro maç başı teklif eden siyah beyazlılara Gökhan'ın yanıtı 2 milyon Euro garanti ve 15 bin Euro maça başı oldu.

BEŞİKTAŞ YÖNETİMİ: ''BİZ FEDAKARLIK YAPTIK SIRA SENDE''

Gökhan Töre için çok uğraş veren Beşiktaş yönetimi ise, ''Biz en zor zamanlarında sana sahip çıktık ve seni koruduk. Seni takıma kazandırmak için seferber olduk. Takım içinde belirlediğimiz fiyatların dışına çıkmamız mümkün değil, bu yüzden bizim istediğimiz rakamlara inmelisin'' diyerek, Töre'yi ikna etmeye çalışıyor.