Eyyüp BURUN/GAZİANTEP, ()-ROYAL Halı Gaziantep Başantrenörü Jurij Zdovc, oyuncularının bir Euro Lig takımını yenmeyi hakkettiğini söyledi. Galatasaray Liv Hospital Başantrenörü Ergin Ataman ise, oyuncularının Euro Lig maçlarından sonra lige konsantre olamadıklarını dile getirdi.

Royal Halı Gaziantep Başantrenörü Jurij Zdovc, 69-65 kazandıkları maçın ardından oyuncularını kutlayarak, "Çok özel bir oyun oynamadık. Fakat sonunda maçı biz kazandık. Oyuncularımız Euro Lig takımlarından birini yenmeyi hakketti. Önümüzdeki hafta oynayacağımız maça hazırlanmamız gerekiyor. Hala çok maç var. Bu maçlar sonunda ligi nerede bitireceğimizi göreceğiz" dedi.

Galatasaray Liv Hospital Başantrenörü Ergin Ataman ise konuşmasın maçta 19 top kaybı yaptıkların ve bir türlü hücumda organize olamadıklarını ifade ederek başladı. Takımın pivotlarınında etkisiz kaldığının altını çizen Ataman, "Maalesef takımın Euro Lig maçlarından, özellikle orada alınan önemli galibiyetlerden sonra lig maçlarına yeteri kadar konsantre olamadığını gördük. Bu çok ciddi bir sorun bizim için. Bu konuda gerekli tedbirleri alacağız" diye konuştu.

EB (HK/SSA) (FOTOĞRAFLI)