Sercan SAPANATAN,İstanbul

Dünyanın en iyi futbolcularından biri olarak kabul edilen Brezilyalı Ronaldinho ülkesinde düzenlenecek olan Dünya Kupası öncesi rapçi arkadaşı Edcity ile Brezilya için yapılan şarkıyı söyledi. "Vai na fé"adlı rap şarkısının seslendiren Ronaldinho futbol sahalarında ki yeteğini müzik alanında da herkese göstermiş oldu.

Ev sahibi ülke olarak bu yaz düzenlenecek olan Dünya Kupası'nı 6. kez kazanmak isteyen Brezilya'da Ronaldinho ve rap sanatçısı Edcity'nin birlikte yaptığı düet Brezilya halkı tarafından büyük ilgi gördü. Şarkının ismi "Vai na fé" "İnançla git" olan şarkının sözlerinde "İnan sen kaybetmeyeceksin, büyük zafere inanmak zorundayız ve başaracağız" sözleri ile Dünya Kupası öncesi Brezilya halkına ve milli takıma moral vermeye çalıştılar.

97 kez Brezilya Milli Takımı forması giyen Ronaldinho 2014 Dünya Kupasında forma giymek için büyük bir çaba sarf ediyor. Kariyerinin son Dünya Kupası'nda oynamak için Beşiktaş'tan gelen astronomik transfer teklifini son dakikada Brezilya Milli Takımı teknik direktörü Scolari'den gelen "Dünya Kupası öncesi Avrupa'ya gitme" demesi sonucu ülkesinde Atletico Mineiro'da kalmayı kabul etmişti. SS(UD)