SİVASSPOR teknik direktörü Roberto Carlos hakkında çıkan transfer dedikodulara itibar edilmemesini isterken, "Şu an için Sivasspor ile beraberim. Sivasspor'un başarısı için çalışıyoruz" dedi.
Dün akşam Ziraat Türkiye Kupası'nda karşılaştığı Eskişehirspor maçından 1-0 mağlup ayrılarak kupaya veda eden Sivasspor, Pazartesi günü aynı takım ile bu kez Süper Lig'de oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı. Kupa maçına yedek ağırlıklı kadroyla çıkan Sivasspor, ligde oynayacağı Eskişehir maçına galibiyet parolası ile çıkacak. Teknik direktör Roberto Carlos nezaretinde kupa maçında oynayan futbolcular idman, top kapma çalışması ardından  bir süre düz koşu yaptı. Diğer oyuncular ise pas ve kondisyon çalışması ardından yarı sahada çift kale maç yaptı. Yaklaşık 1.5 saat süren antrenmana hafif sakatlıkları bulunan kaleci Korcan Çelikay, Aburrahman Dereli, Cihan Özkara ve Hakan Aslan katılmadı.
CARLOS, HABERLERİ YALANLADI
Antrenman sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Carlos, kupaya veda etmelerine ilişkin, "Ligde iyi gidiyoruz. Kupaya zaten bir kaç hafta önceden veda etmiştik. O yüzden kupa ligle aynı motivasyonda devam edemezdi. Ligde iyi gidiyoruz ve iyi gidişiatı devam ettirmemiz gerekiyor" dedi.
Roberto Carlos, Sivasspor'dan ayrılacağına ilişkin yayınlanan haberlerin hatırlatılması üzerine şöyle konuştu:
"Basına direkt olarak benim ağzımdan gitmeyen haberlere kimse inanmasın. Benimle ilgili olabilecek bütün gelişmeleri basınla veya twitter hesabımda paylaşacağım. Onun dışında çıkan haberler kimsenin kafasını karıştırmasın. Bu tip çıkan haberler beni de rahatsız ediyor. Bunlar benim ağzımdan çıkmayıp insanların dedikodular vasıtasıyla çıkarttığı haberler. Şu an için Sivasspor ile beraberim. Sivasspor'un başarısı için çalışıyoruz. Ve eğer herhangi bir gelişme olursa ben kendim açıklama yaparım."