SİVASSPOR Teknik Direktörü Roberto Carlos, kulüp sponsoru bir mağazanın kendisi için düzenlediği imza gününe katıldı. Taraftarların yoğun ilgisiyle karşılaşan Carlos, ligde kalan 3 maçta 9 puan hedeflediklerini ifade etti.

Sivasspor'un sponsorlarından olan bir elektronik mağazası Teknik Direktör Roberto Carlos için imza günü düzenledi. Sivassporlu futbolcular John Utaka ve Kadir Bekmezci ile imza törenine katılan Carlos, taraftarlara imza dağıtarak fotoğraf çektirdi. Firma tarafından Teknik Direktör Carlos'a imza törenine katıldığı için teşekkür ederek plaketi verildi.

"TARAFTARIN İLGİSİ MUTLULUK KAYNAĞI"

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Carlos, Sivas halkının kendisine yoğun ilgi göstermesiyle ilgili, "Bu ilgiden hiç bir zaman bıkmıyorum, yorulmuyorum. Tam aksine çok keyifli de bizim için. Takımın taraftarla bütünleşmesi, antrenmanı taraftarla açması nasıldı bilmiyorum ama bu sene bu konu gerçekten çok güzel gidiyor. Tabi taraftarımız sadece beni görmeye değil kaptanımızı, Utaka'yı, ligin şu anda gol kralı olan Aatıf'ı, Cicinho'yu, Da Costa'yı ve bunun gibi diğer bütün arkadaşlarımızı görmeye geliyor. Bu da tabi bizim için çok büyük bir mutluluk kaynağı." dedi.

"HEDEF, 3 MAÇTA 9 PUAN"

Carlos, ligde kalan son 3 maçla ilgili hedefinin sorulması üzerine, "Tabiki en büyük hedefimiz kalan 3 maçtan 9 puan almak. Ve bu alacağımız puanlarla da gelecek sene Avrupa Ligi'ne dahil olmak" dedi. Carlos, gelecek sezon yapılması planlanan transferlerle ilgili olarak da, "Bugün asbaşkanımız Erdal beyle bir görüşme yaptık ve takımımıza dahil edilmek üzere bazı isimler masaya yatırıldı. İyi oyunculara bakıyoruz her zaman. Seneye Sivasspor'u şu anki olduğundan daha kaliteli ve daha güçlü bir şekilde göreceğiz." diye konuştu.

GC(EA/SSA) (FOTOĞRAFLI)