Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımı yeni transferi Ricky Hickman, Fenerbahçe forması giyeceği ve Zeljko Obradovic ile çalışacağı için çok mutlu olduğunu ve Fenerbahçe forması altında kazanabileceği tüm kupaları kazanmak istediğini söyledi.

Yeni transfer Ricky Hickman, ilk açıklamalarını Kulübün Resmi İnternet Sitesine yaptı. Hickman "Fenerbahçe Ülker gibi bir takımın parçası olacağım ve Zeljko Obradovic'in antrenörlüğünü yaptığı bir ekipte bulunacağım için çok mutluyum. Geçtiğimiz yıl Euroleague şampiyonu olan bir takımda yer alıyordum ve benim için harika bir sezondu. Ama artık önümüzdeki sezona ve Fenerbahçe Ülker ile özel işler başarabilmeye konsantre oluyorum. Amacım, Fenerbahçe formasıyla birlikte kazanabileceğim tüm kupalarda mutlu sona ulaşmak olacak" şeklinde konuştu.

Zeljko Obradovic ve takım arkadaşları hakkında ise Hickman "Zeljko Obradovic ile çalışabilmek için sabırsızlanıyorum. Onun, benim kariyerim için büyük bir şans olduğunu biliyorum. Çünkü ben gelişimi ve öğrenmeyi seven bir oyuncuyum. Avrupa'da da oyuncu geliştirme konusunda Obradovic'ten daha iyi bir koç yok. Saygı duyduğum birçok oyuncudan Obradovic hakkında aynı şeyleri duydum. Takımda bulunan birçok yetenekli Fenerbahçe Ülker oyuncusuyla birlikte mücadele etmeye ve iyi işler başarmaya çalışacağım" ifadelerini kullandı.

Son olarak taraftarlara mesajlarını ileten Ricky Hickman "Bana kısa sürede gösterdiğiniz ilgi ve hoş geldin mesajları için çok teşekkür ederim. Sizlere, elimden gelenin en iyisini vereceğime ve harika işler başarmak için takımıma yardımcı olacağıma söz veriyorum" dedi.