GÜLLE Atma Bayanlarda yıldız, gençler ve büyüklerde Türkiye Rekortmeni olan Emel Dereli, Amerika’da 24-27 Temmuz tarihleri arasında yapılacak olan Dünya Gençler Şampiyonası’na Bursa’da kamp yaparak hazırlanıyor.
Bayanlar gülle atma branşında adını sıkça duyuran Emel Dereli, antrenörü İhsan Özden ile birlikte kamp çalışmalarını 13 Haziran’a kadar Bursa’da sürdürecek.
HEDEFİ ŞAMPİYONLUK
6 yıldır atletizmle ilgilenen ve gülle atma branşını tercih eden Emel Dereli, "Dünya Gençler Şampiyonası 24-27 Temmuz tarihlerinde Amerika’da yapılacak. Çalışma şartlarının uygun olması nedeniyle antrenörüm İhsan Özden ile birlikte Bursa’da kampa girdim. 13 Haziran’a kadar çalışmalarımı burada sürdüreceğim. Amerika’ya iddialı gidiyorum. Amacım bu şampiyonada da rekor kırarak birincilik kürsüsüne çıkmak olacak" dedi.
DERELİ’NİN BAŞARILARI
Emel Dereli bu yıl 18.05 metrelik atışıyla Büyükler Türkiye Rekorunun sahibi oldu. 2013 yılında Gençler Avrupa Şampiyonu, Dünya Yıldızlar Şampiyonu, 2014 Dünya Oyunları rekortmeni, Aralık ayında İstanbul’da yapılan Avrupa Gençler Salon Şampiyonası’nda 17.58 ile salon rekoru kırarak birinci olmuştu.

CE(FK/AÖ) FOTOĞRAF