Beşiktaş'ın gecen sezon kiralık oynattığı ve bu sene de bonservisi ile kadrosuna kattığı Brezilyalı sol bek Ramon Motta Acıbadem Fulya Hastanesi Sporcu Sağlığı Merkezi'nde sağlık kontrolünden geçti.

Öncelikle kan tetkikleri yapılan Ramon Motta, ardından detaylı bir sağlık taramasından geçirildi. İç hastalıkları, göz, kulak-burun-boğaz, ortopedi, genel cerrahi ve kardiyoloji bölümlerinde kontrolleri yapılan Motta, akciğer ve efor testlerinin yapılmasıyla kontrollerini tamamlandı.

BJK Tv'ye açıklamalarda bulunan Motta, "İyi bir sezon geçirdiğimi düşünüyorum. Zaten Beşiktaş'ın beni almasındaki en büyük etkende bu olmuştur. Çok istekli ve arzulu şekilde sezona başlayacağım. Taraftarın bana olan ilgisini biliyorum ve bunun karşılığını vereceğim. Kamplar çok önemlidir. İyi bir çalışma zamanımız olacak. Şampiyonlar Ligi ön eleme maçları oynayacağız. Zor maçlar olacak ama gruplara katılmak istiyoruz. Gidebildiğimiz kadar gitmek istiyoruz. Taraftarımızın desteğine ve güvenine teşekkür ediyorum. Sözleşmemin sonuna kadar burada kalacağım ve karşılığını vereceğim. Stad bitmeden buradan gitseydim gözüm arkada kalacaktı. Yeni stadımızda oynamak hayalimdi. " dedi.

İSTANBUL-