Teoman ERİŞ/ALANYA(Antalya), () - TÜRKİYE Voleybol Federasyonu'nun (TVF) Alanya'da düzenlediği 'Pro Beach Tour 2014' plaj voleybolu turnuvasının Alanya etabını erkeklerde Volkan Göğtepe - Murat Giginoğlu, kadınlarda Fatma Yıldırım - Burcu Atasoy ikilisi kazandı.

Galip Dere Plajı'nda dün oynanan eleme maçlarıyla başlayan turnuva, bugün oynanan final maçlarıyla sona erdi. Turnuvanın Alanya etabının son gününde erkeklerde oynanan final maçında Hakan Göktepe ve Sefa Uğurlu ikilisini 2-1 yenen Volkan Göğtepe ile Murat Giginoğlu'ndan oluşan ekip kupanın sahibi oldu. Erkeklerde 3'üncülüğü ise Ali Alp Çayır ve Özkan Hayırlı ikilisi elde etti.

ÖDÜLLERİ VERİLDİ

Kadınlarda ise Fatma Yıldırım ile Burcu Atasoy ikilisi, Magdalena Saad ve Pınar Asri ikilisini 2-1 mağlup ederek birinci oldu. Kadınlarda Bahanur Şahin ve Sezin Çelik ikilisi ise 3'üncü oldu. Final maçlarının ardından dereceye giren takımlara ödüllerini Alanya Belediye Başkanı MHP'li Adem Murat Yücel, MHP İlçe Başkanı Cafer Uyar, Alanya Belediyesi Spor Müdürü Levent Uğur ve TVF yöneticileri verdi.

FOTOĞRAFLI