BEKO Basketbol Ligi’nde Fenerbahçe Ülker ve Royal Halı Gaziantep galibiyetleriyle zirve yarışını sürdüren Pınar Karşıyaka, cezası nedeniyle pazar günü sadece kadın ve çocukların önünde oynayacağı Trabzonspor Medical Park maçında eski dostları ağırlayacak.
Alt sıralardan kurtulmaya çalışan Trabzonspor Medical Park'ın antrenörlüğünü yeşil kırmızılı ekibi 3 yıl çalıştıran Hakan Demir yapıyor. Karşıyaka’nın eski genel menajeri Nihat Mala, bordo mavili ekipte de aynı görevi yapıyor. Trabzonspor’un kadrosunda ayrıca Pınar Karşıyaka’nın eski oyuncular Kaya Peker ve Can Maxim Mutaf da var. Pınar Karşıyaka ligde 12 maçta 9 galibiyeti alırken, yalnızca 2 galibiyeti bulunan Trabzon temsilcisi sıkıntılı bölgeden çıkmaya çalışıyor.
TAMER USTAOĞLU ''DEVAM'' DEDİ
Pınar Karşıyaka’da Galatasaray maçında protokol tribününde yaşanan olaylar nedeniyle görevi bırakma noktasına gelen Basketbol Şube Başkanı Tamer Ustaoğlu, devam kararı aldı. Konuyu şube yönetimiyle değerlendirdiklerini söyleyen Ustaoğlu, "Aynı ekiple çalışmayı sürdüreceğiz. Avrupa vizyonunu 4 yıl önce biz koymuştuk. Şimdi önemli bir kupada tur atladık. Reklam gelirlerini artırdık. Çıtayı daha da yükselteceğiz" dedi. Ustaoğlu takıma takviye konusunu sponsor Pınar’la görüşeceklerini söyledi. (YC/AÖ)