Topuk Yaylası'nda 2 antrenman maçı yapan, daha sonra Zob Ahan, Sivasspor ve Dnipro ile oynayan Fenerbahçe 6. maçında Guimaraes'i konuk edecek.

PEREIRA'NIN İLK HEDEFİ DEFANSI OTURTMAK

Özellikle Sivasspor ve Dnipro maçlarında savunmada yaşanan bireysel hatalar Pereira'yı alarma geçirdi. Portekizli hoca, stoperlerin uyum sorunu nedeniyle savunmacılarıyla yakından ilgilenecek. Antrenmanlarda defans kurgusu, yerleşim, ilk toplara müdahale gibi konular üzerinden durulacak. Savunmacıların birbirine alışması için daha fazla zamana ihtiyaç duymaları nedeniyle her maçta savunmanın göbeğini farklı ikililerden oluşturan Pereira, Afyon'daki turnuvadan sonra en iyi ikiliye karar verecek.

TOPAL'SIZ ORTA SAHA GÜÇ KAYBEDİYOR

Sakatlığı nedeniyle Sivas ve Dnipro maçlarında takımdaki yerini alamayan Mehmet Topal'ın yokluğu fazlasıyla hissedildi. Savunmaya yardım eden, rakip ataklarını zamanında kesen ve takım ihtiyaç duyduğunda ileri çıkarak asist veya gol atan Topal'sız Fenerbahçe'nin aksadığı görüldü.
Meireles ve Josef De Souza'nın orta sahadaki etkisi şimdilik yetersiz görünüyor.

FORVETTE SORUN YOK

Sarı-Lacivertli takımın forvet hattı şu an için antrenmanlar ve üst üste maçlar nedeniyle yorgun gözükse de kaliteleri ve tecrübeleri camiaya güven veriyor. Fernandao, Nani, Sow, Diego, Stoch'a bir de Van Persie'nin eklenecek olması nedeniyle forveti dert etmeyen Pereira, önce savunma ve orta sahanın en iyi duruma gelmesi için çaba göstermek zorunda kalacak.

BİLETLER ZAMLI

Guimaraes ile oynanacak özel maçın biletleri, 2 gün önceki Dnipro maçı ile aynı. Geçen sezonki lig maçlarından daha pahalı olan hazırlık maçı biletleri tribünlerin boş kalmasına neden oluyor.
16 Temmuz Perşembe günü saat 17.00 itibariyle satışa çıkan ve Passolig üzerinden sunulan bilet fiyatları şu şekilde:
Migros Tribünü: 70,00 TL
Okul Açık Tribünü: 70,00 TL
Fenerium Üst H-I Blok: 90,00 TL
Fenerium Alt H Blok: 175,00 TL
Fenerium Alt G Blok: 220,00 TL