ALANYASPOR Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, “Pazarspor deplasmanında bizim gibi tecrübeli bir takımın yapmaması gereken hataları yaptık ve kötü bir oyunla yenildik. Bu sonuç bize hiç yakışmadı" dedi.

Altıparmak, Pazarspor maçının futbola çok elverişsiz sahada oynandığını söyledi. Mutlaka kazanmaları gereken maçta 1-0 öne de geçtiklerini belirten Altıparmak, “Öne geçtikten sonra 2-3 net gol pozisyonu kaçırdık. 2'nci golü bulabilseydik maçın sonucu çok farklı olabilirdi" dedi.

RAKİP GALİBİYETİ HAK ETTİ

2'nci yarıda ev sahibi takımın baskılı oynadığını ve karşılaşmayı 2-1 kazandığını dile getiren Altıparmak, “Kaybedecek çok fazla şeyi olmayan rakibimiz üzerimizde baskı kurdu. Bizim gibi tecrübeli bir takımın yapmaması gereken hataları yaptık. Neticede önce rakip beraberliği sağladı, daha sonra da öne geçti. Rakibimiz 2'nci yarıda oynadığı futbolla galibiyeti hak etti" diye konuştu.

KÖTÜ OYNADIK VE YENİLDİK

Bu maçı bir an önce unutarak çarşamba günü oynayacakları Bayrampaşa maçına hazırlanmaları gerektiğini kaydeden Altıparmak, “Önümüzde 13 zorlu hafta var. Bu uzun maratonda dengeler birçok kez değişecek" dedi. (FOTOĞRAFLI)