ALANYASPOR deplasmanda oynayacağı Pazarspor maçından farklı bir taktikle galip dönmeyi hedefliyor.

Alanyaspor'da pazar günü deplasmanda oynanacak Pazarspor maçı hazırlıkları sürüyor. Cengiz Aydoğan Tesisleri'nde yapılan antrenmanda sakatlıkları süren Ekrem Sarıçam ve Koray Çölgeçen takımdan ayrı çalıştı. Tecrübeli savunma oyuncusu Koray Çölgeçen, kondisyon ve kuvvet çalışması yaparken, Ekrem Sarıçam ise düz koşu yaptı. Isınma hareketleriyle başlayan antrenman 5'e 2 top kapma çalışmasıyla devam etti. Teknik Direktör Mehmet Altıparmak antrenmanın son bölümünde oyuncularına dar alanda farklı bir çalışma yaptırdı. Bire bir mücadeleyle başlayan bu çalışma, 5'er kişilik takımların mücadelesiyle sona erdi. Antrenman, çift kale taktik maçıyla sona erdi.

YETERİNCE İLGİ YOK

Alanyaspor Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Günal, sporseverlerin iç sahada oynadıkları maçlara yeterince ilgi göstermediklerini söyledi. Takımın özellikle iç sahada kaliteli futbol sergilediğini ve bu nedenle maça gelmeyen sporseverlerin seyir keyfinden mahrum kaldıklarına işaret eden Günal, "En son oynadığımız Kızılcahamamspor maçı dahil olmak üzere sahamızda çok güzel maçlara imza attık. Bu güzel günlerde Alanya halkının tribünleri doldurması bizim için önemli. Sporseverler seyir zevki yüksek iç saha maçlarından mahrum kalıyor" dedi.

TANITIM İÇİN ÖNEMLİ

Alanyaspor'un bu sezon 1. Lig'e çıkmak istediğini ve hedef doğrultusunda emin adımlarla ilerlediğini kaydeden Günal, "Yönetim kurulu ve teknik ekip büyük özveri içerisinde, kısıtlı imkanlar dahilinde en iyisini yapmaya çalışıyor. Futbolcularımız da ellerinden geleni sahaya yansıtıyor. Takımımızın şampiyon olması durumunda tüm Alanya kazanacak. Alanya'nın tanıtımında da büyük etken olacaktır. Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe maçlarında Alanya'nın günlerce tüm Türkiye'de isminin zikredilmesini örnek gösterebiliriz" diye konuştu. (FOTOĞRAFLI)