YENİ sezon öncesi Süper Lig ve 1'inci Lig maçlarında geçerli olacak Passolig kartı satışları sürerken, Süper Lig'in yeni temsilcisi Balıkesirspor, Galatasaray, Beşiktaş ve Torku Konyaspor'un ardından en çok kart satan dördüncü takımı oldu. 40 bin 869 Passolig kartıyla ilk sırada yer alan Galatasaray'ı 39 bin 642 kart satışıyla Beşiktaş takip ederken, Torku Konyaspor 10 bin 224 kart satarak üçüncü, Balıkesirspor ise 8 bin 359 passolig kartı ile dördüncü sırada yer aldı. Balıkesir'de 500, 750, 1500 ve 1800 liradan satışa sunulan kombine biletlerden bugüne dek yaklaşık 5 bin 300 adetinin satıldığı öğrenildi.
Transfer sitesi, Transfermarkt, Süper Lig'de piyasa değerlerine göre şu ana dek yapılan en pahalı transferlerden top 11 oluşturdu. Balıkesirspor'un Braga'dan transfer ettiği Andre Coelho 2.8 milyon Euro (Yaklaşık 8.1 milyon TL) değeriyle en pahalı transferler içinde yer aldı. En pahalı 11'de Akhisar Belediyespor'un Brezilyalı stoperi Douglas Ferreira (Douglao) da yeraldı. En pahalı 11, şu isimlerden oluştu: Sinan Bolat (GS), Salih Dursun (TS), Coelho (Balıkesir), Douglao(Akhisar), Costant (TS), Yusuf Erdoğan (TS), Castro (Kasımpaşa), Olcan (GS), Diego (FB), Demba Ba (Beşiktaş), Cordozo (TS).
AYAK TENİSİNDE ŞAMPİYON ÜÇLÜ
Yeni sezon hazırlıklarını Bolu'da sürdüren Balıkesirspor'da antrenmanlar yorucu olduğu kadar zevkli de geçiyor. Önceki gün yapılan ayak tenisi turnuvası büyük çekişmeye sahne oldu. 3'erli 8 takımın mücadele ettiği turnuvayı Aykut Çeviker, Burak Çalık ve Hasan Hatipoğlu'nun bulunduğu grup kazandı. Şampiyon grup, antrenman sonunda zafer pozu vermeyi ihmal etmedi. Keremcan Akyüz ise ayak tenisindeki başarısıyla dikkat çekerken, estetik vuruşları ile alkışlandı.

FOTOĞRAFLI